Pages

Search This Blog

Loading...

Wednesday, December 15, 2010

|| alhamdulillah...


bebaru ni
bdak2 uitm kecut perut sbb result da kuar
bagi aku
aku pun kecut gak
cam ner la result aku
dah 2 sem berlalu
tp result aku truk
da la ader satu paper repeat
tp utk sem ni
aku rase bersyukur sbb
hajat aku tercapai
dah lame aku nak cpai 3 pointer
alhamdulillah sudah tercapai
kepada abah ngan emak
"alhamdulillah, apis da dpt 3 pointer.."
kepada akak aku
"amacam???"
tp aku x leh la bangga sangat ngan result ni sbb aku ader lg setahun a.k.a 2 sem lg kat uitm...aku harap sgt aku dpt grade on time...sbb time dip dulu aku men2.sbb 2 la x dpt grade on time...aku akan cuba sedaya upaya utk maintain result aku ni...hope korg doa2kan la aku ni...sbb aku ni bkan nye rajin sgt...huhu...

|| im back...

setelah sekian lame x menulis kat blog aku ni.
terasa cam nak menulis lak.
huhu..


Sunday, February 7, 2010

|| CHELSEA (the MIGHTY blues)

CHELSEA2x....mintak maaf la kat fan ARSENGAL...korunk nye team tersungkur la....kepada fan MANCIBAI UNITED...tepi sket...THE MIGHTY BLUES di tangga atas semule..hahaha...jgn berasa leh duk atas selamanye...mintak maaf erk...CHELSEA kat atas kot skang ni....kepada fan CHELSEA..tahniah...kite kembali di atas smule.....hahahaha....

Saturday, February 6, 2010

|| kekenyangan terlampau...

FUUUHHH!!!BRUPPPPPP!!!!alahamdulillah...kenyang nye....mmg kenyang gile ari ni...td pas maghrid makan...pas2 pas isyak membe ajak p umah makcik dye...ader bufday party..makan macam2...sate,nasi lemak,kueh mueh...sampai tersandar aku dibuatnye....mekaceh la la pada mak su sbb ajak aku p umah dye makan2...

|| keseorangan...

adoiyai...arini aku tinggal sorg je kat umah..bosan nye...xkan nak online je memanjang....awek xda...kalu ader awek leh kuar dating...nak lpak ngan membe2..diorg seme byk yang blk...ader gak yang nak padam...ader gak yang ader hal masing2..pening2...aku xtaw nak wat pe ari nih...aku buntu...somebody please help me...aku nak ilang kan tahap kebosanan aku yang melampau ni...tdo dah puas..tolong!!!!!

Friday, February 5, 2010

|| tahap stress & tekanan darah yang tinggi...

stress gampreng aku nih....bersepah2 test....satu ape pun aku bace x masuk..dah la time lec ajar aku x faham..padam je kejenye....mampuih...cube korg bayang kan sok ader test,senin ader test,rabu ader 2 test,khamis pun ader test...pas2 jumaat dah blk mid term...kpala dah pk kampung halaman yang aku cintai...hahhaa....hope2 membe2 aku dpt tlg aku dalam menjawab test yang akan dtg...amin..

|| out of minds....

PENING!!!!!!!!!.....aku sbnar nye xtaw sbb ape aku wat blog ni...saje2 ke suke2 ke men2 ke show off ke?aku tgk org tulis blog ni cam style je...so aku pun ikot la...hahhaa...walau pepape pun men mende nih best gak...kite leh tulis ikot suke ati kite....